Utgång - Uppgång

Ja, det är nog bra för hälsan att supa sig redlös, dansa hela natten, åka till MAX (i solna haha) med några andra galningar och sen ha picknick i Humlan kl 7 på morgonen.. Det borde ni prova!
Sen att man går upp nåt kilo, det kan det va värt ;)


humlan

Kommentarer
Postat av: lena

nej jag tror inte vi e sämre heller.. ibland kan jag bara känna att jag inte riktigt har ork eller energo över till min familj.. att humöret svänger hela tiden.. det kan vara en aningen jobbigt..Hur många år är ditt barn? tror du att det påverkas av det? min dotter frågar periodvis massor om maten o sånt.. o hon har fullständig koll på mig..

hoppas att du får en bra dag.. kram

2009-07-29 @ 06:59:08
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: lena

Nej ok då förstår jag att du trott att det varit ett "normalt beteende".. men verkligen skönt att läsa att du kämpar på ..=D

Min dotter är 4år.. och ibland så försöker jag berätta men tillägger oxå att jag har människor runt mig som ska hjälpa mig bli frisk.. så att man avlastar henne.. för ibland eller ett tag så kändes det som om hon ville gå in i en hjälparroll.. o det var inte alls bra.. men hon tror liksom att jag inte tycker om spagetti o köttfärssås.. men så är ju inte fallet.. o det har jag försökt förklara..

detta blev lite luddigt nu känner jag..

Kram

2009-07-31 @ 15:10:38
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0